Zoute Woorden – bureau voor tekst- en webproducties

Zit u wel eens om woorden verlegen? Zo ja, schakel mij dan in: allround tekstschrijfster en journaliste met ruim vijf jaar schrijfervaring en een tienjarige loopbaan in de evenementenbranche.

Laat de tekst voor uw brochures, websites, nieuwsbrieven, e-zines en artikelen voor uw (relatie)magazine maar aan mij over. Want, ieder zijn vak en schrijven is het mijne. Ik kijk met een frisse blik naar uw producten, diensten en doelgroepen en puzzel, schrap en schuif net zolang tot de tekst klopt en uw boodschap overtuigt.

Ik werk regelmatig voor de branches: retail, evenementen, natuurbehoud, (paramedische) zorg (dyslexie, shiatsu), woningcorporaties. En schrijf artikelen over o.m. industrieel erfgoed, monumenten, het gebruik van ornamenten in architectuur, urban exploring, natuur in de stad, trends in wonen/werken/lifestyle.

Samen met een webdesigner/fotograaf maak ik miniwebsites (max. 3 webpagina’s) voor winkeliers, zzp’ers en andere zelfstandigen die hard toe zijn aan een website, maar geen tientallen webpagina’s nodig hebben. Details staan op mijn website.

Meer informatie over Christiane van Canstein

  • Bedrijfsnaam: Zoute Woorden
  • Web: http://www.zoutewoorden.nl
  • Contact: info {at} zoutewoorden(.)nl
  • Telefoon: 0651998616