ADdict – Advertising copywriter en conceptontwikkelaar

Mijn naam is Angelo Keja. Ik ben een gelouterde en bekroonde en zeer ervaren copywriter. De beste op dit platform (wedden?).
Ik ben dus een ‘reclametekstschrijver’, maar net zo vaak storyteller, ghostwriter, journalist, marketingcommunicatieadviseur en content creator.
Ik schrijf ultrakorte teksten (bijvoorbeeld bedenk ik een merk- of productnaam) tot en met long copy (denk aan een brochure, een journalistiek stuk of een productwebsite). Daar tussenin – qua lengte – gaat het bijvoorbeeld om filmscripts of commercial-ideeën.
Vanuit hetzelfde ambacht vind ik het ook fijn om dingen soepel te vertalen cq. te lokaliseren (ENG-NL; FR-NL; DU-NL).
Ik schrijf voor hele grote en voor middelgrote bedrijven/merken, maar net zo graag voor kleine, startende – zelf heb ik werkelijk geen enkele voorkeur. Ik doe business-to-business én business-to-consumer;

Via de link hierbij geef krijgt u in één keer een kort overzicht van een aantal werkstukken en ziet u meteen welke (wereldberoemde) opdrachtgevers me weten te vinden; mijn portfolio met wat recenter werk.

Samenvattend, ik help m’n cliënten met advertenties en campagnes voor print en TV, met PR/Pers, film-/videoscripts, artikelen, online activaties, guerrilla, positionering/strategie.
Het uitgangspunt is altijd commercieel; verkoop realiseren voor uw merk of bedrijf en voorkeur creëren;

Voor voorbeelden die nou net uw specifieke vraag betreffen, kan ik u nog andere voorbeelden mailen, neem gewoon even contact met me op.
Dank alvast!

Meer informatie over Angelo Keja

  • Bedrijfsnaam: ADdict Concept & Copy
  • Web: https://www.flickr.com/photos/80149686@N03/page1
  • Contact: angelo.keja {at} planet(.)nl
  • Telefoon: 0651222561