Kaatje Schrijft – Uw stijl, mijn woorden

Professionele tekstschrijver voor al uw artikelen, advertorials, webteksten, folderteksten, persberichten, advertentieteksten en nog veel meer!

Kaatje Schrijft is een allround tekstbureau in handen van Anouschka Bänziger. Kaatje schrijft niet alleen, maar redigeert, corrigeert en adviseert! Of het nu gaat om een spraakmakend artikel, een informatieve brochure of een pakkende advertorial. Kaatje Schrijft verzorgt het graag voor u. Bent u op zoek naar een tekstschrijver met een vlotte pen? Een tekstschrijver die zorgvuldig en betrouwbaar is, waarmee u duidelijke afspraken kan maken én die flexibel is? Dan bent u aan het juiste adres.

Zoekmachinevriendelijke webteksten
Een opkomend vakgebied waarin Kaatje zich heeft verdiept, is zoekmachine-optimalisatie (SEO, search engine optimization). Aan de hand van een uitgebreide zoekwoordenanalyse worden webteksten geschreven die zoekmachine- en bezoekervriendelijk zijn. Met de juiste techniek erachter zorgt dat ervoor dat uw website meer conversie genereert en hoger scoort in zoekmachines zoals Google.

Meer informatie over Anouschka Bänziger

  • Bedrijfsnaam: Kaatje Schrijft
  • Web: http://www.kaatjeschrijft.nl
  • Contact: info {at} kaatjeschrijft(.)nl
  • Telefoon: 06-24935438